Olaf Teeling

 

Strict Trainee sinds september 2018

Even voorstellen …

Olaf beschikt over een aanstekelijk karakter waarmee hij mensen in beweging brengt en kan meenemen. Hij heeft een grote passie voor de automotive industrie waar ook veel (digitale) innovaties hun intrede doen. Vanuit zijn affiniteit met ICT wil Olaf zich graag verbreden en ziet elk nieuw project als een uitdaging.

“Mijn omgeving omschrijft mij als een energiek, enthousiast en creatief persoon met een open en eerlijke persoonlijkheid. Ik vind wederzijds respect, waardering en commitment erg belangrijk en ben iemand die het initiatief neemt, ondernemend is en een pro actieve houding heeft. Ik ga graag zelfstandig aan de slag om vervolgens mijn ideeën en plannen te delen met anderen om zo tot het beste resultaat te komen. Ingewikkelde issues benader ik analytisch en ik denk in out of the box oplossingen. Een uitdaging ga ik dan ook zeker niet uit de weg.

Ik ben nieuwsgierig en leergierig en kan mijzelf processen snel eigen maken. Door me vast te bijten in de materie wil ik altijd een goed beargumenteerd advies geven. Daarbij neem ik mijn verantwoordelijkheid en doe mijn uiterste best om tot het best haalbare resultaat te komen voor alle partijen. Daarnaast ben ik graag creatief bezig; vind het geweldig mensen te inspireren en te motiveren.’’

Projectervaring

Als junior consultant ondersteunde ik in een team van 4 Strict Academy trainees en hebben wij de telecom componenten op de ProRail station in Zuid Nederland (grens Amsterdam/Utrecht) in kaart gebracht om vervolgens de SAP te updaten en waar nodig aan te vullen met nieuwe informatie. Onder de telecom componenten vallen o.a. de technische ruimtes, de informatieborden, het omroepsysteem, luisprekers, klokken en camera’s. Alle wijzigingen werd d.m.v. een roodrevisie aangebracht op technische tekeningen die we volgens aanleverde bij de technisch tekenaar. Daarnaast werden de aanpassingen in SAP geüpdate en waar nodig aangevuld met nieuwe informatie.

ProRail Stations

Telecom engineer, januari 2019 - februari 2019

Als junior consultant ondersteunde ik Strict consultants in de afronding van een transitie naar een externe IT service provider voor Stichting De Hartekamp Groep. Tevens ondersteunde ik de ICT servicedesk in variërende operationele taken.

Stichting De Hartekamp Groep

Transitie & servicedesk operator, november 2018 - januari 2019

Als junior consultant ondersteunde ik Strict consultants in een due diligence onderzoek in opdracht van Schiphol Telematics naar de Special Coverage Locatie (SCL) Schiphol. Onderzocht zijn de huidige infrastructuur, architectuur, documentatie, onderhoud en beheer. Dit is verwerkt in een rapportage.

Schiphol Telematics

Due Diligence Research SCL Schiphol, oktober 2018 - december 2018

Curriculum Vitae

Opleiding

WO, MSc Business Administration, KU Leuven (België), 2016 – 2017

WO, Premaster Business Administration, KU Leuven (België) 2015 – 2016

HBO, BSc Business Administration, IVA Driebergen, 2009 – 2013

HAVO, Natuur & Techniek, Marnix College, 2004 – 2009

Cursussen/trainingen

AGILE/SCRUM PSM I, Scrum.org

AGILE/SCRUM Foundation, Exin

PRINCE2®, PeopleCert

Kennisgebieden

Accountmanagement
Business Development
Business Management
CRM
Sales
Recruitment & Talent acquisitie
Social Media

Competenties

Competitief
Creatief
Doelgericht
Dynamisch
Flexibel
Gedreven
Gemotiveerd
Innovatief
Initiatiefnemer
Organisatorisch
Nieuwsgierig
Positief
Pro actief
Teamplayer